Akcije

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Sačuvajte svoje male foto aparate i organizujte sitnice dok ste u pokretu pametno, moderno i sa stilom. I to sa 50% popusta!

U Thule Shop-u dajemo popust od 50% na Case Logic futrole za male foto aparate, koje će zaštititi i vaše male uređaje – telefon ili Ipod – od udaraca, grebanja, vlage, peska ili vetra. Odaberite model i boju koji upotpunjuju vaš lični stil i nosite svoju opremu gde god da krenete bez bojazni da će biti oštećena, u bilo kojoj avanturi.

Kompletan Case Logic asortiman potražite u Thule Shop-u (Tošin bunar 179) ili poručite putem naše internet prodavnice i uživajte u kvalitetu bez kompromisa.

*** Akcija traje do isteka zaliha. 

Slavimo prvi rođendan Thule Shop-a i poklanjamo!

Povodom prvog rođendana, Lav auto i Thule Shop će od 15. do 17. februara 2018. godine imati poklone za sve kupce u Thule Shop-u. Pozivamo sve ljubitelje brenda Thule da nas posete, uživaju u našem jedinstvenom salonu i zajedno sa nama proslave divan dan.

Pre godinu dana Lav auto je otvorio specijalizovanu prodavnicu Thule opreme. Naš salon koji se prostire na preko 200 kvadratnih metara je jedinstveno mesto na svetu gde možete videti kompletan asortiman ovog čuvenog švedskog brenda.

Posle godinu dana od otvaranja Thule Shop-a srećni smo što sve više aktivnih porodica živi kvalitetnije, lepše i sa više stila uz Thule.

Hvala što birate Thule!

U Thule Shop-u Beograd očekuje Vas najveći izbor proizvoda ovog renomiranog brenda:

 • Krovni nosači
 • Krovne kutije
 • Nosači za bicikle
 • Nosači rekvizita za sportove na vodi
 • Nosači rekvizita za zimske sportove
 • Lanci za sneg
 • Putne i sportske torbe
 • Ranci za foto opremu i prenosne računare
 • Zaštitne maske za mobilne telefone i tablete
 • Dečja kolica
 • Dečje prikolice za bicikle
 • Dečja sedišta za bicikle
 • Torbe, korpe i nosači za bicikle

Za sve nosače i kofere kupljene u Thule Shop-u u Beogradu, obezbeđena je brza, stručna i besplatna montaža. Posetite nas i zavirite u THULE svet, svet koji je napravljen tako da Vam olakša aktivan život, bilo u gradu ili prirodi.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-16h

Thule Shop Beograd | Tošin bunar 179 | 011 713 88 48 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Samo u Thule Shop-u, uz kupovinu bilo kojeg krovnog kofera iz serije Thule Motion XT nudimo vam mogućnost da kupite komplet torbi Thule Bag Set sa čak 50% popusta! 

Sa Thule Bag set torbama koje su posebno dizajnirane kako biste maksimalno iskoristili prednji, uži deo krovnog kofera, pakovanje cele porodice više nikada neće biti problem!

 Akcija traje do isteka zaliha.

Thule torbe set lavauto

Thule Shop | Tošin bunar 179 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. | 011 713 88 48

Ponesite sve sa lakoćom!

Kada želite da putujete i ponesete baš sve što vam treba, Thule Motion XT je savršeni  suputnik. Ovaj porodični krovni kofer će sigurno i bezbedo nositi vaš prtljag, opremu za aktivnosti na otvorenom i kabasti teret, nezavisno od toga gde će vas put odvesti.  Lepeza funkcija prilagođenih korisniku obuhvata brzu i sigurnu montažu na vozilo, besprekorno otvaranje i zatvaranje poklopca, kao i  dvostrano otvaranje radi lakšeg pristupa.

Inovativan dizajn

Thule Motion XT krovna kutija je osmišljena da pristaje dizajnu savremenih automobila. Zbog karakterističnog oblika Thule Motion XT krovnog kofera smanjen je uticaj na potrošnju goriva i omogućena je tiha vožnja. Sa Thule Motion XT krovnim koferima fabrika  Thule je postavila novi standard u dizajnu krovne kutije zbog čije će elegancije, nečujnosti i jednostavnosti uporabe vaš automobil izgledati još bolje.

Velika nosivost

Nezavisno od veličine vaše avanture, Thule Motion XT krovni kofer će zadovoljiti sve vaše potrebe. Dostupan je u 4 veličine, u rasponu od 300 do 610 litara i u dve boje, crnoj sjajnoj i titan sivoj.

Najbolji na testiranjima širom sveta

Thule krovni nosači i koferi se redovno proglašavaju kao najbolji na testiranjima pouzdanosti, sigurnosti i lakoći korišćenja u vodećim agencijama za testiranje i autoklubovima.  Brend Thule je dokazano posvećen  brizi za sigurnost vas i drugih na putu.  Thule odobrava samo one krovne nosače tereta koji su prošli svaki propisani test – uključujući nekoliko testova koje je Thule sam sastavio i patentirao!

monroe rasprodaja 00Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

Rasprodajemo zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga