Akcija - PIRELLI Winter SottoZero 3 245/50R18

Samo u Lav autu PIRELLI Winter SottoZero 3 - 245/50R18 gume po akcijskoj ceni!

PIRELLI Winter SottoZero 3 guma je napravljena za premijum vozila, specijalno izrađena i dizajnirana tako da postigne maksimalnu kontrolu i bezbednost u svim zimskim uslovima.

Prednosti koje se ističu

  1. Unutrašnja struktura sastoji se od duple čelične trake, ojačane spiralno obmotanim poliamidom, čime je poboljšana termička stabilnost. Time je omogućena manja osetljivost na temperaturne promene vazduha i samog puta.
  2. Inovativna smeša sa specijalnim polimerima poboljšava mehaničke, termičke i dinamičke karakteristike gume.
  3. Centralni blokovi imaju dezen strele koji omogućava bolje prijanjanje, a zahvaljujući zaobljenim ramenima, voda i lapavica se uspešno istiskuju, čime se sprečava pojava akvaplaninga.
  4. Visoka 3D tehnologija lamela omogućava da guma ima kraći zaustavni put, kao i bolje prianjanje na putevima pokrivenim snegom.

Pirelli savetuje da se na vozilo montiraju sve četiri iste gume, kako bi sve performanse PIRELLI Winter SottoZero pneumatika došle do potpunog izražaja.

PIRELLI Winter SottoZero 3 - 245/50R18 gume možete poručiti pozivom na broj  011/239 00 09 ili putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.